Az első hat lépés

HTML Online Editor Sample

Ha okos vagy és van öt perced, tanulj meg gózni!

Ha kipróbálnád magad, játssz a  számítógéppel!

Ha már megvered a számítógépet, irány a KGS!

Ha a KGS-en nyerni szeretnél, akkor itt a helyed!

Ha élőben szeretnél gózni, keress edzőpartnert!

Ha azt hiszed, tudsz gózni, nézz el egy versenyre!

Gójáték a Facebookon

Képek

Feladvány

Magyar siker a Kido Kupán!

2011.06.20. 22:52 | icsoti | 1 komment

Balogh Pál (6D) nyerte a Kido Kupa nemzetközi góversenyt Hamburgban!

Európa egyik legnagyobb, 10000 Euro összdíjazású versenyén 11 ország 225 versenyzője vett részt. Az európai ranglista pontok alapján a 8 legerősebb játékos külön csoportban versenyzett körmérkőzéses rendszerben. A meglepetéseket sem nélkülöző versenyen Balogh Pál 5 győzelemmel és 2 vereséggel szerezte meg a győzelmet a szintén 5 győzelmet szerző román Christian Pop (7D) előtt. (Kettőjük között az egymás elleni eredmény döntött.) Harmadik helyen a cseh Jan Simara (6D) végzett megelőzve Mérő Csabát (7D).

A verseny végig rendkívül izgalmas volt. Az utolsó fordulóban még Mérő Csaba számára is elérhető volt az első hely, hiszen Christian Pop legyőzése esetén ő lett volna az első helyezett azonos pontszám mellett, mivel a 4. fordulóban legyőzte Balogh Pált.

Csabának nem sikerült megismételni tavalyi kupagyőzelmét, de így is magyar versenyző nyerte Európa egyik legerősebb versenyét.

A részletes eredmények az alábbi linken megtekinthetők a Gószövetség oldalán.

Gratulálunk!

 

 

 

Címkék: verseny hamburg balogh pál mérő csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://gojatek.blog.hu/api/trackback/id/tr513001626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása