Az első hat lépés

HTML Online Editor Sample

Ha okos vagy és van öt perced, tanulj meg gózni!

Ha kipróbálnád magad, játssz a  számítógéppel!

Ha már megvered a számítógépet, irány a KGS!

Ha a KGS-en nyerni szeretnél, akkor itt a helyed!

Ha élőben szeretnél gózni, keress edzőpartnert!

Ha azt hiszed, tudsz gózni, nézz el egy versenyre!

Gójáték a Facebookon

Képek

Feladvány

OKJ-s gótanár képzés

2012.07.29. 16:57 | tenuki | 1 komment

A Magyar Gószövetség a Magyar Olimpiai Bizottsággal, valamint a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Karával együttműködve OKJ-s edzőképzést indít. A képzést sikerrel elvégzők államilag elismert góedzői oklevelet kapnak.
 
 smallboard-alignleft_1.jpg

Jelentkezési feltétel: érettségi bizonyítvány és egészségügyi alkalmasság.

A képzés két részből áll: általános sportoktatói ismeretek és gószakmai képzés.

Az általános sport oktatói ismereteket a SOTE által szervezett képzéseken kell elsajátítani, ezen számos sportág képviselői vesznek majd részt. A képzés formája e-learning, 4 konzultációs nappal kiegészítve. A konzultációra Budapesten kerül sor.
A 100 órás gószakmai képzést a Magyar Gószövetség szervezi, ez várhatóan 12 napnyi tantermi elfoglaltságot jelent, szintén Budapesten.

humiliating.jpgA képzést elméleti és gyakorlati ismereteket is számonkérő vizsga zárja.

A képzés díja előreláthatólag 35.000,- Ft plusz 50.000,- Ft vizsgadíj.
A Magyar Gószövetség 15 fő képzését anyagilag is támogatja. A támogatott hallgatóknak a képzés díjából mindössze 10.000,- forintot kell állniuk. A Magyar Gószövetség a sikeres vizsgák díját teljes egészében megtéríti a hallgatóknak.

Kérjük mindazokat, akik szeretnének részt venni a képzésen, és igénybevenni a Magyar Gószövetség anyagi támogatását, jelezzék ezt a szándékukat az elnokseg@goszovetseg.hu mailcímre írt levélben 2012.08.20-ig. A levélhez mellékeljetek egy rövid motivációs levelet, melyben beszámoltok eddigi góoktatói tapasztalatotokról, illetve jövőbeni terveitekről.

Csóti István 1970 - 2012

2012.07.02. 00:30 | tenuki | 1 komment

csoti.jpg

István szólt februárban, hogy van  egy EU pályázat, amit több közép-európai országgal közösen be tudnánk adni. Volt a cégénél egy pályázatíró, hát bementem az irodába egy este. Nem hittem volna, hogy ennyi hülye kérdésre lehet értelmes választ adni, de megküzdöttünk vele. 

Milyen módon valósul meg a közös európai értékek átadása a projekt kapcsán? Sehogy, a gó egy ázsiai játék. A gó által a kultúrák közti kölcsönös megértést és toleranciát...

Mik a projekt középtávú stratégiai célkitűzései? Na mi volna, hogy gózhassunk, bazdmeg! A project kapcsán kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy...

Nyolc volt már, mikor teljesen üres aggyal ültünk, és úgy döntöttünk, hogy kész. István még benn maradt, én elindultam.

- Jó hétvégét!

- De István, hétfő van...

- Tudom. Az a hét egyik vége.

A pályázat nem nyert. És István pedig...

Címkék: csóti istván