Az első hat lépés

HTML Online Editor Sample

Ha okos vagy és van öt perced, tanulj meg gózni!

Ha kipróbálnád magad, játssz a  számítógéppel!

Ha már megvered a számítógépet, irány a KGS!

Ha a KGS-en nyerni szeretnél, akkor itt a helyed!

Ha élőben szeretnél gózni, keress edzőpartnert!

Ha azt hiszed, tudsz gózni, nézz el egy versenyre!

Gójáték a Facebookon

Képek

Feladvány

KGS Dühöngő és Gó szakkör a Fazekasban

2015.01.18. 20:01 | thundergod | Szólj hozzá!

Üdv mindenkinek, itt Pepe!

Első blogbejegyzésem ide rögtön egy kis önreklám lesz de nemrégiben indítottam egy pontversenyt - közösségépítés és fejlődési lehetőség címszó alatt-  a KGS-en ahova várok mindenkit sok szeretettel! A verseny a KGS-en a Dühöngő nevű szobában zajlik(amit under social/szociális szobák alatt lehet megtalálni)

 Szabályok:Kihívásos rendszer, tehát bárki játszhat bárkivel.Minden hónapban új forduló.  -1 köves handicap (közös megegyezés alapján lehet kevesebb), ugyanazzal az ellenféllel maximum 5 parti játszható 1 fordulón belül,a minimális időbeállítás 20 perc,3X30 másodperc byoyomi.(közös megegyezés alapján lehet több) Győzelemért 3,döntetlenért 2-2 és vereségért 1 pont jár. Komi egál parti esetén 6 pont,előnykövesnél 0.Az eredményeket nekem kéne emailben vagy KGS-en elküldeni . Az első helyezettnek 5 ,a másodiknak 4 , és a harmadiknak 3 tetszőlegesen kiválasztott partiját kielemzem. De minden résztvevőnek legalább egy partiját megnézem(érdemes a legizgalmasabbat kiválasztani:)) Valamint Mérő Csabának köszönhetően az első helyezett könyv jutalomban is részesül!

Fontos:élőben is(pl góklub) lehet versenypartikat játszani de akkor le kell jegyezni a partit és a KGS-re fel kell tölteni dátummal ellátva.(avagy nekem elküldeni)

Jelenleg 17 résztvevő van,most zajlik a 2. forduló. Tervbe van véve hogy minden héten lenne egy speciális esemény a résztvevőknek, szimultán, elemzés, előadás stb. Hamarosan érkezni fog egy honlap is a versenyhez ahova felkerülnének kielemzett partik, feladványok,cikkek, érdekességek.

A verseny célja többek között fejlődési lehetőség biztosítása azoknak akik csak interneten játszanak, extra motivációt adni akik épp egy élő versenyen való részvételen gondolkoznak, vagy szimplán csak játszanának egy-egy komolyabb partit.

Bárki akinek felkeltette az érdeklődését nyugodtan keressen meg a KGS-en,sharma néven megtaláltok.

 

Más hír: 

A budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban nyílt Gó szakkör indult ahova várjunk szeretettel a gós csemetéket. A szakkör pénteken 15:00-tól 17:00-ig tart ahonnan aztán lehet csatlakozni a Pagoda Gó egyesület klubjába további játékra. A szakkörben jelenleg 8 kisember jár, az abszolút kezdőtől egészen danos játékosig. Érdeklődni nálam lehet emailben.( mpepe66@gmail.com, Markó Péter) 

A következő bejegyzésig jó játékot mindenkinek!

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása