Az első hat lépés

HTML Online Editor Sample

Ha okos vagy és van öt perced, tanulj meg gózni!

Ha kipróbálnád magad, játssz a  számítógéppel!

Ha már megvered a számítógépet, irány a KGS!

Ha a KGS-en nyerni szeretnél, akkor itt a helyed!

Ha élőben szeretnél gózni, keress edzőpartnert!

Ha azt hiszed, tudsz gózni, nézz el egy versenyre!

Gójáték a Facebookon

Képek

Feladvány

3. Kido Kupa: Meglepetések az első napon

2011.06.12. 14:53 | icsoti | Szólj hozzá!

Tegnap megkezdődött a 3. Kido Kupa Góverseny Hamburgban. Az első két fordulóban máris meglepetés eredmények születtek a TOP8 csoportban.

Az első fordulóban a legmagasabb ranglistaponttal rendelkező román Christian Pop (7D) szoros partiban 0,5 ponttal kikapott a cseh Jan Simarától (6D) aki a legkisebb ranglistaponttal rendelkezik a legjobb nyolc versenyző közül.

A másik meglepetést sajnos Mérő Csaba (7D) szállította, aki kénytelen volt feladni a partiját a holland Gilles van Eeden (6D) ellen. A holland versenyző talán kevésbé ismert a fiatalabb versenyzők számára. Van Eeden az utóbbi évtizedben nem volt aktív, főként a 80-as években ért el sikereket.

Dusan Mitic (6D) szállította az első forduló harmadik meglepetését. A cseh Ondrej Silt (6D) legyőzésével mutatta meg, hogy nem véletlenül került oda a legjobb nyolc versenyző közé.

Másik versenyzőnk Balogh Pál (6D) két győzelemmel kezdte a versenyt. Előbb a cseh Jan Horát (6D) verte szoros partiban 0,5 ponttal, majd feladásra kényszerítette a Jan Simarát. Ezzel az eredménnyel ő volt az egyetlen 100%-os az első napon.

A második fordulóban Csaba is javított, feladásra kényszerítette Dusan Miticet, csakúgy mint Christian Pop is, aki ellen a holland van Eeden adta fel idő előtt a partit. Ondrej Silt sem maradt győzelem nélkül, Jan Hora ellen győzött.

 

 

Címkék: sport hamburg balogh pál mérő csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://gojatek.blog.hu/api/trackback/id/tr452977658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása